JOM IKOT

Thursday, December 23, 2010

INI SAYANG SAYA

untuk entry kali ni aku akan menceritakan tentang buah hati aku yang bernama
so kepada jejaka-jejaki di luar sana jangan nak memandai potong line.

ok mula-mula macam ni. sesi perkenalan aku dengan dia bermula apabila kami bertemu di myspace. pastuh bertegur sapa antara satu sama lain. agak lama kami berkenalan since die form3 and aku form4~ lama kan? tapi kami kenal bukan terus couple. mase kat mespes tuh pun just say hai,tanye khabar skit pastuh tinggal. tegur orang lain plak. HAHAHA.

lepas dah kenal dalam myspace tuh aku mintak la die punye ym a.k.a yahoo messenger. start daripada situ kitorang jadi rapat sikit je lah. sebab aku duk hostel,tak selalu online pun. then bile kitorang online ym kitorang akan main game "word racer". die bengang ngan aku sebab aku selalu menang. mana lah aku tau,dah aku nak menang kan nak buat cemane. haha.

lepas tuh kitorang mesej-mesej pulak, dah mesej kerapatan kitorang bertambah lagi sikit. ade sekali tuh aku suruh la dia call aku sebab aku nak dengar suara die. skali die call betul-betul, aku pun gigil la kejap kan. pastuh skali die ckp,gugur jantung aku sebab suara dia SANGAT manja. aku kalau orang manja-manja ni aku lemah banyak,bukan lemah sikit. haiz~

then ntah macam mane pejam celik pejam celik aku couple dengan dia dan itu semua memakan selama lebih kurang 3tahun. ya, 3tahun. tak nampak? aku ulang lagi. 3tahun ye. dan alhamdulillah, tak sia-sia aku tunggu dia sejak 3tahun dulu. sebab dia seorang yang sangat memahami dan seorang yang kuat rindu. time aku keje pun dia call. betapa rindunye dia kat aku.dan selepas aku kenal dia,hari-hari yang aku lalui sangat bermakna.

status die kat atas ni sangat membuatkan aku cair. then aku ckp la nak like sejuta kali tapi tak boleh. die cakap boleh tapi kene letak kat blog. haha. walaupun tak dapat jumpe hari-hari tapi sekarang,skype dan facebook menghubungkan kami. dulu yahoo messenger sekarang skype pulak. hehe~ aku tak boleh nak cite banyak-banyak. nanti takde point dah kalau nak cite laen kali. hehe. oh awek,saya sayang awak SANGAT SANGAT.


p/s: I Love You More Than Words Baby.

14 ,382 comments:

Amiey White said...

Oh sangat suwet.... :D

semoga bahagia hilang akhir hayat :D

dan dia adalah jodoh kamu di akhirat amin~ :)

lavender harum wangi said...

wohohoho~ semoga kekal sampai syurga.. *oh! terjiwang pulak* haha :D

SHUKRI SALIM said...

amiey: oh,thanks amiey. terharu hamba rasa. HAHA

SHUKRI SALIM said...

LHW:insyaALLAH. terima kasih banyak2. :)

zOuL_iMMe said...

auwwwww...suwitnya abg shuly...
abg, post la pasal perkenalan kita pulak...hahaha

SHUKRI SALIM said...

zoul: kau mmg celaka. HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHA. tak benti aku gelak ni weh. ARRRGGHHHHH!!!!!!!!

Fatin Lyana said...

sayang,thanks for the loveydovey entry. <3 ilysm. ^^

nazpunyerblog said...

ouchh ..sweet nyer lah hai ..jeles jeles jeles ..haha ..
btw hope ur rltion longer lasting yaww :)

+d.O.Y.A.h+ said...

qwaaaaaaaaaaaa~ nk jugkkk. sweetnyeee

SHUKRI SALIM said...

@fatin lyana most welcome baby! ilysmt!!!

SHUKRI SALIM said...

nazira: thanks yaw! marilah doakan bersama-sama. amin~

SHUKRI SALIM said...

doyah: tak boleh!! kau lucah sgt. takot aku. HAHAHA

kiwi said...

suwettt..smoga berkekalan..hehe

SHUKRI SALIM said...

thanks a lot kiwi~ :)