JOM IKOT

Saturday, December 18, 2010

PROMOTE BLOG ANDA DISINI.

*kalau video tak keluar,sila refresh. blog aku ni berat.

malam tadi tengah aku layan video kat atas nih,tetibe tak blh tido plak. haish! seram siak. rase menyesal pn ade jugak bile tgk video nieh. mulenye aku tengah tgk video lain,pastuh klik la yg kat sidebar tuh,tetibe keluar video kat atas nih. seramnye akuuu~~

sedang aku berchatting-chatting dan bermanja-manja dengan kekasih pujaan hati aku, aku terfikir satu cara cemane aku nk blogwalking dengan mudah, iaitu buat bloglist. aku ni malas sangat nak blogwalking sbb aku malas. faham? tak faham angkat tangan. dah angkat? ok fine,turun tangan.

so,kepada sesapa nak aku follow blog diorang. sila tinggalkan link dekat bahagian comment. comment aku pop up window,jgn risau. tak susah pun. bersama-sama lah kite menjayakan pekerjaan masing-masing sebagai part-time blogger ataupun full-time blogger. dan tak lupa juga selamat menabung bagi sesapa yang ada nuffnang. sesape yang dah letak link kat comment,aku akan follow. slamat follow-memollow kepada semua.

p/s: tak blh tgk ke video tuh? biar btol?
sebab tuh gmbr,bukan video.
HAHAHA

19 ,382 comments:

Budak Giler Cadbury said...

http://www.facebook.com/pages/ninacadburyblogspotcom/164285483607303

jom la like page ni :)


http://ninacadbury.blogspot.com

jom follow blog nina ye :)

syaz rini said...

ni link sy.. :)
http://syazrini89.blogspot.com

ayu cheese cake said...

bantu membantu :)

lavender harum wangi said...

ngeong2~ yeah! cara yg sgt bagus.. haha.. aku pun nk buat jugak satu bloglist ceni.. senang nk taw sape yg dh update dorang punya blog.. blh la p terjah.. :D

ini blog aku, :D
http://lavenderharumwangi.blogspot.com/

Faiz Tapit said...

halooo

http://sayafaiz.blogspot.com/

afiqah said...

ces, tertiou dgn video fake tu. hahaha ;D

nie blog saya ; http://budaknakalsahaja.blogspot.com/

afiqah said...

ces, tertiou dgn video fake tu. hahaha ;D

nie blog saya ; http://budaknakalsahaja.blogspot.com/

nAs; The best in ME said...

hai there!!~

sudi2kanlah menjengOk blOg saya and be my fOllOwer if u like my blOg ^^

ten-Q.

zOuL_iMMe said...

blog aku,

http://tulisgunakaki.blogspot.com/

dan

http://zoulhylmy.blogspot.com

Chuck Revenge said...

http://chichakx.blogspot.com
mari sini. haha

Amiey White said...

nama saya irma hasmie hehehe


http://vanilawhitechocolate.blogspot.com/

α∂αωιʏαн αʓ-ʓαняαα'(아다위얗 ) said...

jom blog walkingg di sini..:)

http://z-and-a-love-soul.blogspot.com

Syazanaz said...

http://fasyauntiltheend.blogspot.com

Cik Shazie said...

Salam tuan tanah! :D
http://marimenconteng.blogspot.com

MNA_AKMAL(CARL) said...

http://muhammadnoorakmal.blogspot.com/
jom follow my blog..hihhi (bdk br bljr nak blogging)..hihi

nazpunyerblog said...

ni pulak link blog naz ..:)
http://nazpunyerblog.blogspot.com

lawat lah ae.leave cmmnt sekali yaww ..

zaira said...

http://namasayazaira.blogspot.com/


promote promote okeh? :)

~~wawadaboomiya~~ said...

hye..wawa letak link jugak ye..hehehe

http://wawadaboomiya.blogspot.com/

Chuck Revenge said...

http://chichakx.blogspot.com/