JOM IKOT

Wednesday, December 29, 2010

PEREMPUAN IDAMAN LELAKI

Kebanyakan lelaki memilih wanita dengan melihat luarannya dan bukan didalamnya. Maksud didalamnya adalah dari segi tingkah lakunye and so on. Tapi ade lelaki suke pompuan sebab idung pompuan tuh kemek mcm kucing ke, sebab pompuan tuh ade gigi taring ke, sebab pompuan tuh ada mata mcm harimau ke. kat sini aku ada tunjuk skit ciri-ciri pilihan wanita terbaek. (macam anugerah skrin la pulakkk~)

RAMPING A.K.A KERIMPING MACAM LEMPENG
yang ini aku tak tau la ape fashion punye orang ntah, antara pemegang rekod dunia yang mempunyai pinggang paling kecik iaitu 32.8cm. Gile lah~ kengkorang yang boboy tuh ade suke ataupun nak gurl korang mcm ni? kalau ada yang nak tuh sila la pegi mandi bunga ya~ HAHA ini kes kalau terlanggar meja ni mau patah pinggang die ni.

ANGELINA JOLIE
pasti menjadi idaman setiap lelaki di mesia mahupun pendatang asing di mesia. ramai yang ckp bibir angelina jolie nieh awesome gile vavi lah kan~ tapi gmbr yang ni mata die pun nampak menawan jugak ni~ cemane ni weh? haiya~ angelina jolie pernah dapat anugerah dari majalah apebende ntah sebab bibir die seksi. seksi ke tuh? tebal semacam je,blh sangkut hanger baju tuh. nak gantung suar jeans aku tiga helai pun muat tuh.

PEREMPUAN SUKA KUCING
ok,majoriti kaum hawa ni memang suka kucing dan sangat gilakan kucing. diorang kalau merajuk ngan suami ke bosan-bosan duk umah ke,kucing la tempat diorang nak hiburkan hati diorang. ok,yg atas ni kucing aku~ nama dia tabby. cukup lah, jgn ckp die comel. aku jemu kucing ni asyik ngadu kat aku je orang ckp die comel. gugurl ni kalau ngan kucing,die punye masalah blh lupa bile maen-maen ngan kucing. ketawa-ketawa,joget-joget. haaaa.

walaubagaimanapun kekasih anda, hargailah dia dan sayangilah dia seperti anda menyayangi diri anda sendiri. kalau tak sayang diri sendiri blh amik pisau kat dapur pastuh tolong mak masak. jangan bunuh diri,banyak bende lagi yang perlu korang buat. walaupun bibir awek aku tak seksi mcm angelina jolie, tak kerimping mcm orang kat atas tuh, rasa bersyukur sangat-sangat bile ada orang tolong siramkan air kat taman dalam hati ni. PEHH AYAT!!


playstation: oh awek, awak ketawa sangat menawan~ haih~

20 ,382 comments:

Fatin Zyto said...

saya punya bibir macam angelina jolie taww! haha :D

aRaN said...

aku pya bibir pun sama..macam angelina coli hahhahahha

zaira said...

:)

SHUKRI SALIM said...

fatin: ahhhh tak suke tak suke tak suke!!! HAHAHAHAHAHAHA

SHUKRI SALIM said...

aran:eleh,kau sbenarnye nak sama ngan fatin kan kan kan? HAHAHAHAHAHAHA ececececeh kauuuu....

aRaN said...

hahahhahaa..mana ko taw??kantoi aku kakakkakakka



aku blushing ni hahhahhaah

SHUKRI SALIM said...

zaira: :)

SHUKRI SALIM said...

aran: HAHAHAHAHAHAHAHAHA. kau suke kat fatin ea? ea? ea? jangan lah blushing. aku blh tolong rekemen kan. kau baru 13,fatin da 14. mane bole. HAHAHAHAHAHHAHA

Fatin Zyto said...

nape korang cakap pasal fatin nih? sepak bontot sorang sorang kang, baru tau. HAHA :DD

SHUKRI SALIM said...

fatin: jangan marah haaaa,nanti perot merah~ HAHAHAHA

zaira said...

dia tules apa kat videooo tuh?

pakai google chrome eyh?

SHUKRI SALIM said...

zaira: haah pkai chrome~ nape yea?

zaira said...

tengok nih

http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=05570e5966f85025&hl=en

SHUKRI SALIM said...

zaira: TQVM yawww~~~~

lavender harum wangi said...

weewiiittt~ mata angelina lagi lawa dari bibir dia la.. CAT EYE gitu~ dorang ni fokus kat benda2 besa je, yang kecik2 xnmpak.. hahahaha.. :D

NOOR FATIN said...

sy suka kucing! hehehe

Chuck Revenge said...

Sejak bila lu jadi jiwang nie? haha.

SHUKRI SALIM said...

chuck: gua memang jiwang hal. lu je tak tau. HAHAHAHAHA

syamimi fatin said...

gigi awek awak tu sgt cantik,ok! suka... :)

SHUKRI SALIM said...

hehe, penjagaan rapi tuh.