JOM IKOT

Saturday, December 18, 2010

PEMENANG FIRST CONTEST NADI ARTS PHOTOGRAPHY

seperti yang dijanjikan pemenang contest ini akan menerima hadiah. dan kami pun telah berbincang dengan pemenang tersebut. so,dia sudahpun memilih potraiture yang dikehendaki. dia ni pun baru first time menang contest,hati beliau pasti gundah gelana. tahniah diucapkan kepada ANITH SHASHA CHAN
dan kami dari NaDi Crew mengucapkan jutaan terima kasih kepada yang melibatkan diri dalam contest ini. stay tuned untuk mengetahui contest-contest yang akan datang.

ini adalah bukti dari anith shasha bahawa beliau telahpun memenangi hadiah bernilai RM400 dari NaDi Arts. Tahniah sekali lagi. Chat dengan sape tuh haa?? HAHA

sedang facebook walking ke profile die tadi ternampak satu status yang menyedihkan. jadi mari lah kita sama-sama sedekahkan al-fatihah terhadap anak kecil itu. walaupun aku tak kenal sape anith shasha n mak budak tuh,tapi kita sebagai umat islam haruslah mengambil berat sesama kita. jadi saya wakil dari NaDi Arts Crew dan semua blogger mengucapkan takziah terhadap pemergian anak kecil itu. sama-sama lah kita muhasabah diri. renung-renungkan dan selamat beramal. assalamualaikum.

p/s: setiap pertemuan pasti ada perpisahan.
setiap yang hidup pasti akan mati

4 ,382 comments:

anith chan said...

siap da entry gitu..
thanks noo..
lain kali buat contest lagi yea.. :)

NOOR FATIN said...

tahniah kpd pemenang.. salam takziah jugak utk beliau..

bila nak buat contest lagi? hee

SHUKRI SALIM said...

anith: most welcome. :) rajin2 kan diri jenguk fan page tuh~

SHUKRI SALIM said...

fatin: tuh tak tau lagi,tapi kitorang akan aktif dlm membuat contest. :)