JOM IKOT

Wednesday, December 15, 2010

CONTEST DARI NADI ARTS PHOTOGRAPHY

untuk pertama kalinya group photography aku buat contest untuk semua fan-fan nye di facebook. so,kepada sesape yang nak join contest nieh pn buleh, tak kira tua muda, manusia zombie, putih hitam, jiwang karat or wateva~ so,sini aku ade bagi step-step nye. ini bukan untuk meningkatkan trafic blog aku atau pn mendapat kan banyak follower. cume ingin mempromosikan group photography aku nih. so,hadiah yang korang nak dapat nanti akan disertakan sekali.

STEP 1:
uols mesti jadi sebahagian dari fan di FAN PAGE NADI ARTS PHOTOGRAPHY.

STEP 2:
WAJIB COPY
ayat dibawah ini dan POST DI WALL uols
"Saya ingin menyertai CONTEST 1234 Siapa cepat Dia dapat!!!"
(sila tag Nadi Arts Photography di hujung status anda)

contoh:-
"Saya ingin menyertai CONTEST 1234 Siapa cepat Dia dapat!!!" Nadi Arts Photography

STEP 3:
Lawat page kami sekerap yang mungkin untuk melihat jumlah "People Like This" mencecah 1234.

STEP 4:
Print screen apabila jumlah "People Like This" mencecah 1234.

STEP 5:
upload gambar tersebut dan tag kan di account Nadi Arts.
(sape blum add lagi,sila add dulu baru blh tag gambar.)

STEP 6:
Peserta yang terpantas akan mendapat habuan nya!!

HADIAH NYA ADALAHHH~~~~
*Sesi Portraiture bersama pemenang akan diadakan ANTARA tempat2 menarik di Melaka,Selangor,Negeri Sembilan,Johor,Pahang.Pemenang akan dihubungi lebih lanjut oleh crew kami.

*Anda boleh pilih tema2 portraiture berikut: FAMILY,FRIENDSHIP,COUPLE,KIDS,BABIES,atau tema pilihan anda sendiri.

so,sangat senang crazy pig kan? korang tak payah susah2 pun nk buat entry ke ape ke. cekidawt yaw!! contest ni sangat mudah pade sesape yang slalu online tuh. haa,rajin2 kan diri untuk menjeling-menjeling ku bertentang di fan page nadi arts. yeah mann~~




1 ,382 comments:

NOOR FATIN said...

eh3. dah 1240 la~ wuu