JOM IKOT

Wednesday, November 17, 2010

kejadian pada hari raya aidiladha



al-kisah,seorang pedagang dari mesir sedang dalam perjalanan ke mesia dengan menunggang unta untuk disembelih pada hari raya aidiladha. kepala jadah la kalau sape yang percaya. dua tiga kucing berlari mana nak sama unta kene sembelih. ape ni? ape aku nak tulis ni. first of all, selamat menjalani hari-hari memakan ketupat rendang serunding kari ayam sambal goreng dan macam-macam lagi. entry aku kali ni takde ape-ape yang menarik pun sekadar nak kongsi apa yang aku buat pada hari raya aidiladha. firstly aku tak dapat nak tido mase malam raya tuh,akibat insomnia. haih~ cemane la nak ilangkan rasa insomnia itu. selepas menunaikan solat subuh aku pun terus kemas rumah sebab bapak aku nak balik dari kampung,nanti rumah bersepah dia bising. aku tau die akan cakap ape nanti. die akan cakap macam ni. "kau duduk rumah buat ape?" haha. psikik aku adalah semula jadi ok.

bile rumah dah clear,bersih,licin,kilat. aku mandi dan bersiap-siap untuk pergi solat sunat aidiladha, bermacam-macam colour aku nampak kat masjid. ok dah habis cite pasal pegi masjid. nak tau lagi? add aku punye skype. nak tau skype aku? tanye laa.. nanti aku bgthu. lepas pegi solat sunat tuh aku pun balik bukak pintu then bukak tivi channel 705 astro hitz.tv,baring punye baring akhirnye terlelap pn. terjaga apebila ayahku pulang dari kampung lantas aku pun menyambar makanan yang dibawanya dari kampung. FUHH!!! layan~~ lepas makan tuh tido balik. haih~ mane la tak keding je badan ni.. keding ke? damn. kau jangan ketawa. apsal ketawa lagi? ishh. tau la aku ni kering.

*penat gua nganyam

*jangan tgk lame-lame.

ok,untuk perenggan yang ini ada sikit bunga-bunga. pada tanggal 17.11.2010,aku telahpun dikurniakan seorang bidadari yang sangat comel,manja,caring,err dan macam-macam lagi. so,aku nak perkenalkan dekat korang gadis aku yang bernama NUR FATIN LYANA BINTI RAHIMI. aku kenal die since aku form4 lagi. ok,macam-macam aku nak cite pasal relationship aku. tapi takkan nak bgthu semua. cume nak bgthu yang aku ikhlas sayang dia. ok,itu sahaja. Terima kasih aku ucapkan kepada adik fatin lyana ni sebab menguji kesabaran aku dengan bermacam-macam soalan. Mule-mule aku rilek je,makin lama makin die tekan aku. haih~ damn aku dibuatnye.terima kasih fatin lyana kerana menceriakan hidup saya. ^^ ilySM tau!!

p/s:aku keje arini sejam rm12.
masyuk hal!!

6 ,382 comments:

Fa.Ly said...

saya sayang awak sangatsangatsangat.it's infinity. ^^ maafkan saya sekali lg,awk.

SHUKRI SALIM said...

love you too fatin lyana~~~

Fa.Ly said...

^^

Chuck Revenge said...

kau pun nak jiwang ea? haha.
sebelum zombi jumpa baik kau buang. HAHA.

SHUKRI SALIM said...

ahhh..
pedulik la.
hahahahhaha

zOuL_iMMe said...

gua tak de dendam dengan rosli...
dengan lu chuck memang berkepul kepul gua dendam...

rosli, semoga berbahagia...:)