JOM IKOT

Friday, July 23, 2010

SUDAH TERANG LAGI BERSULUH

assalamualaikum dan salam sejahtera cikgu. kerja sekolah semalam yg cikgu bg da siap?? ape?blum siap? baguss. semua diri atas kerusi sekarang. ini mase sekolah rendah. mase sekolah menengah. assalamualaikum dan salam sejahtera pelajar2. cikgu plak yg bg salam. ok ok. bukan itu cerita aku pade kali nieh. tapi mungkin ade kene mengena dengan kejadian di atas tapi mcm xde je dan mungkin sipi sipi je lah. bak kata pepatah,ibarat kereta evo mencium divider. x penah dengar pepatah ni?? mmg la x pnah dengar sbb korang tengah baca. huh . mengarut sgt ke ape yg aku tulis ni? bosan ea?? alih kan mata anda ke hujung sebelah kanan dan naik kan mata anda ke atas. anda akan nampak tanda X,sila klik sekali sahaja. pergi ke start,and then shut down. dan selepas itu tahap kebosanan anda akan bertambah. mudah.my kan? haha.

ok,terima kasih kerana masih setia di rancangan adik di sepuluh. sebenarnye masih ramai lg yg xtau nape aku quit dari uthm. so kat sini aku ade sedikit pembentangan atau dlm bahasa jowo nye ialah presentation mengenai peng"quit"an aku kat uthm tuh. bukan ku pinta lahir ke dunia. what the hell,apsal aku tetibe menyanyi?? suke ati aku lah. i'm good bak kate adik angkat aku(justin bieber). aku kalau blh da malas nk jawap soalan2 org yg tanye pasal kenape aku quit,bkn aku mintak pn nak quit ni. tapi di atas kerjasama lecturer yg dpt membantu aku SEDIKIT sebanyak dpt membantu aku utk improve result aku mase repeat sem. setelah membanting tulang yg x berapa nk bunting ni,mungkin rezeki masih belum ade lg KOT.

disini aku tunjuk kan hasil titik peluh aku blaja kat sane. yg kat bawah ni mase first sem,mmg dan sgt terok.mungkin sbb "culture shock". ataupun "lecture shock". sbb jenis blaja sndiri ape sume kan.sbb aku tunjuk result aku ni bkn lah utk menagih simpati mahupun menagih dadah dijauhkan sama sekali. sekadar utk renungan bersama mahupun renungan sendirian asalkan jangan berangan sambil mkn buah longan dekat tangan ade kuman,apekah? kaw diam.


yang ni pulak mase sem2,mase aku repeat sem. aku telah pn berusaha utk memperbaiki segala kelemahan,namun hanya ini saje yg termampu,namun masih tidak dapat melepasi pointer yg ditetapkan.lecturer utk sem2 lebih membantu aku sbenarnye. diorang lebih memahami aku,tapi apekan daya. nak seribu daya,lagi sedap mkn dadih. kan? mase sem2 nieh alam pekerjaan sering bermain2 di fikiran,mungkin juga itu sebagai petanda. kalau aku tau jd mcm ni,tp dah aku xtau mmg lah jd mcm ni. mesti x paham kan? ok ok. skit je lg da nak abis.

kesimpulan yg dapat menyimpul kan yg tersimpul mengenai perkara yg timbul di tombol yg terpantul di kepale toyol yg sedang menyondol dlm keadaan biol di kedai samsol yg menyusul selepas tolol menggondol mentol. (da xde idea pasal lol lol ni). berkhidmat lah untuk negara. kami wira wirawati negara,(errr da lupe lirik lagu actually). belajar lah bersungguh2 x pyh la smpai negeri china pn xpe. asalkan dpt menampung hidup sekeluarga. da kerja blh bina masjid kan? nk bina masjid bkn memerlukan kos yg rendah tp sgt tinggi.emmm.. da masok pasal bab kawen ke ni? ok ok. da abis dah cite aku kali nieh. so pikir-pikirkanlah dan selamat beramal~

p/s: tak nampak ke pic tuh? klik utk besarkan gambar oke!!

0 ,382 comments: