JOM IKOT

Saturday, April 17, 2010

MALAM IKATAN KKDK

Pada tanggal yang x boleh tanggal2,aku bersame rakan se"miskuzie" telah melibatkan diri di dalam progam malam ikatan kelab kerjaya dan kaunseling nieh.. mule2 mcm nak xnak je kan then pk punye pk "aku pedulik hape org nak ckp ape pon".. hahaha.. trimas kepade jefri(pengerusi program) kerana memberi peluang kepade kami menaikkan sedikit market yang x naik2 tuh.. bhahahaha!!! yang melibatkan diri di dalam persembahan seramai 7 org.

vokalis terhebat
-aku(lagu im yours)
-pax azfar(munajat cinta)
-amin(kau ilhamku)

guitaris
-ayip
-haziq

pilot shaker
-amir

gendang-gendang tali kecapi
-mat

bile kaki melangkah masuk keatas stage ini terasa berpijak di bumi yang x nyata.. hahahaha... dari ujung kiri,mat,haziq,amin,aku,pax,yip,amir. time nieh mmg blushing gile babi sbb malu sgt2 sbb tuh pakai spec itam. hahaha...time nieh bole plak la ade sorang member aku nieh salah lirik plak kan.. dengan muke yang makintebal mmg maen bedal je lah... hahahaha!!!time nieh plak lepas kitorang daftar jadi ahli kelab kaunseling dan kerjaya. yang pax(kiri skali) pegang tuh lah kad ahli kkdk. sgt cantik. kaler ijau putih.yang tengah2 tuh pakai baju melayu merah menyala oh jantungku tuh muz.a.k.a ustaz a.k.a tukang kejut subuh dirumah kitorang.. hahahaha... die pon telah dilantik sbgai pembace doa dlm kelab kkdk tuh...

gambar2 yang kat bawah nieh plak gune nset juju,padehal aku x knal die lg pon time nieh.. hahaha.. disebabkan dorang daripada kawan kami kenal die.then die pon kenal kami. hahaha!! (kalaw x paham ayat aku tlg senyap)..hahaha... disebabkan die sgt sporting,make berkenalanlah kami semua dengan bliau ini... lagi 1 kehebatan kelab kkdk nieh sume nye sporting2 blake. mmg sgt best.. terima kasih kepade "abang wasih".. bhahahahahah!!!!


conclusion that we get in our experiment we've found some error. aiyarrkk!!! merapu ikan kerapu!!! haha.. rileks2.. ini blog aku, kalaw xnak bace sile tekan butang x di seblah kanan hujung skali oke!! haha.. kitorang masuk kelab nieh pon suke2 je utk meluangkan mase ujung minggi kitorang yang asyik makan tido je kan... sbb seblom nieh tgk bdak kkdk nieh slalu berjalan merata tempat.. so dgn ke'jeles'an yang kami lihat. kami pon masok lah ape lagi... hahhaa!!

5 ,382 comments:

Anonymous said...

hahaha...juju pon ade dlm pic ni...ske2 hati..

NuRuLhUsN@ said...

Nak dgr ko nyanyi lagu i'm yourssss!!!!

NuRuLhUsN@ said...

Nak video ko nyanyi i'm yourssss!!! Kasi upload la wehhhh!!

SHUKRI SALIM said...

husnaa!!! yer2.. nanti aku upload yerk!!!

Me3raD mYraD said...

waaa...kaLau dah daftar ahLi KKDK tuh reti2 Laaa join pogrem taw...sapee tak join memang sumee mintak sekeh !!