JOM IKOT

Friday, March 5, 2010

UNTUK PERTAMA KALINYA

Bersyukur kehadrat illahi kerana dikurniakan wifi yang sgt2 laju dan dngan itu aku berpeluang untuk meng"edit" blog sy yang dah bertimbun2 sampah didalam dashboard. Terima kasih juga kpade rakan aku (pax azfar) yang telah meminjamkan beruk-band krn wifi x slalunye laju. paham?? hahaha!!! (dah mule ngarot). Insyaallah jika diberikan mase yang terluang aku akan meng"update" lg blog aku nieh.
Seblom2 nieh aku mcm malas nak update blog sbb blog aku x berape nak meriah. mcm xde org nak bace. so aku smakin malas. aku tabik kpd rakan blogger aku iaitu ice (klik link tuh kalaw nak tgk blog die). Die menjadi sumber inspirasi aku. Sgt2 jeles dgn ke"kreatifan" bliau yang bijak meng"arrange" blog nye. (apsal lah entry kali nieh aku mcm skema gile je nieh) hishh~~ *sigh*
Semakin nak habis sem makin byk keje kene buat. rase mcm nak pcah kpale. haha..
Smlm bdak kelas ajak gi karoke.. tp x pegi.. maklumlah suare x sedap kan.. (pemalu) hahaha!!!
Skrg nieh aku aktif kat bidang facebook. jadi kalaw nak contact aku papehal gune fb je oke?.
Assignment bertimbun walaupun x nampak,kalaw bole nak buat 1 hari 100jam. hahaha.. bru bole siap sume assignment dlm 1 hari. kahkahkah!!

2 ,382 comments:

ice said...

weh, aku terharu lah ko letak link blog aku kt sini. thanks kwn . :D
blog ko mkin maju skg nehh. layout makin cantik .

adi said...

wei..tuko blog budi kepada yang ni
--->http://adiazli.com

Adi Azli Dot Com