JOM IKOT

Monday, July 20, 2009

SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG

wah!! tajuk posting mcm gempak je kan?..hahaha...shuk saje je nak update.so,cerita shuk kali nieh mengenai (pk jap).... aduh.. serabot kepale nak pk posting pasal ape nieh wei!!! (pk lagik)...
kepale hamba sudah serabot..asyik memikirkan mase depan yang kusot!! adehh!!!adoii!!! xper2..so shuk akan ceritakan pengalaman yang beberapa hari shuk kat UTHM.. semakin hari semakin ramai kawan2 dari seluruh malaysia (1 MALAYSIA OUH) termasok warga asing yang mempunyai duit yang sgt2 banyak(sbb diorang kalaw makan nasi mcm gunung)..dalam minggu pertama and kedua nieh banyak lagi bende yang blom settle antaranye fail2 yang blom anta lagi kat P.A..PTPTN lagik..sgt2 meruncingkan kerna shuk kene bli num pin baru utk permohonan baru (OUH!!)..bangunan mereka plak jenis jauh2..
(kalaw la boleh bawak motor)..
saya menang moto!!(kaw ni pehal shuk??)semakin lame posting semakin merepek!! sbb kat sini shuk cari kerepek x jumpe2..
(apsal nieh wei!!!)so.. shuk skang menjalani hari2 bersenam yang sihat sbb byk berjalan ouh dalam U nieh!! adoi!! kelas kalaw seblah2 xpe,tp nieh jenis mcm R&R machap ngan R&R ayer keroh..haha!!(dah start balik dah)
hari2 yang menggembirakan sbb bangun pagi xyah nak bagun pkul 5(haha)..subuh pon x tentu tepat pade masenye..kafe yang menyedapkan lagi memahalkan..(standard la tuh)
bilik kuliah dan makmal serta bengkel yang meng"air-cond"kan..utk baru2 nieh shuk slalu kene sakit kepale cuz suhu badan yang berubah2(ayat skema gile weh)..adeh!
sekian utk posting kali nieh!!
trimas!!


keadaan semakin serious kerana
aku pon tak tau kenape jadi serious
giler la w
eh!!!

2 ,382 comments:

NuRuLhUsN@ said...

Kelako la ko ni chaa!!! Samokkk!! xlama lg ko kurus la cha..kalau dah kelas ko jauh2 mcm jarak antara tol tu wehhh...

SHUKRI SALIM said...

haha..
itu perumpaan namenye!!