JOM IKOT

Wednesday, July 15, 2009

KUSUT KEPALE HAMBA


assalamualaikumwarahmatullahhiwabarokatuh..
akhirnye shuk berjaya masuk ke universiti tun hussein onn malaysia.. sebenarnye shuk nie top up balik budak yang xde..so rase bersyukur yang amat sangat x tergambar gile.. setelah menjalani minggu orentasi yang macam tuuutttt kat poli jb tuh(sencored),shuk balik la umah.. so dalam ari sabtu tuh,ada org call ayah shuk,bliaw ckp shuk dpt tawaran masuk ke UTHM..fuhh!!!

nak dijadikan cerita..
pada hari pertama shuk kat UTHM nieh kan..tanye la budak bilik(fahmi)..
shuk:kaw tau x fakulti kejuruteraan elektrikal dan elektronik kat mane?
fahmi:tau..nanti naek bas aku tunjuk kat kaw..
shuk:oraiitt!!(along raja lawak style)(korang tau ke?)hahaha...
dan keesokan harinye..naik la bas..benti kat depan dewan kuliah..carik la fakulti kan.. tak tau la cemane bole sesat kat dalam U sendiri..maklumlah sebb shuk x kene minggu haluan siswa.. so tak tau lah kan...shuk byk kan tanye org..x bole nak segan2..muke tembok duh!!
sekian untuk kali nieh.. nanti papehal shuk roger2... okeyh!!

agak2 korang la kan..
paham x ape yang shuk cite nieh??
hahaha!!!

0 ,382 comments: