JOM IKOT

Tuesday, April 21, 2009

FROM UDIN

shukri salim.....
aku br jumpe dia mase masuk skola teknik pontian(stepo).....
aku sempat kenal dia selama 2 tahun aku ade kat skola tu.. .
itupun takde ar rapat sangat ngan dia...

cume kenal2 je...hohohoho....

lagi satu dia x same kelas ngan aku...
cume bual2 gitu je....
aku tau pasal shuk ni..dia kelaka orgnye,sporting gak.... kalo dgr dia ketawa..blh buat org lain berjangkit ngan ketawa dia...
mase form 4 dia dorm 18.....aku 15..x same...
mase form 5 dia
dorm 13....aku 8..x same lagi..hahaha. .
tapi aku tetap kenal dia sbb dia warga stepo..

lgpun dia jdi ketua editor utk majalah sekolah mase tahun 2008.. .
shuk ni dikenali ramai gak...
.
kirenye famous ar tu..

walaupun bdn dia yg berisi tu..
dia tetap aktif dan kuat..

p/s:article ini saye suke sangat sebab simple.. org nyer pon muke slumber..
tgk lah tuh.. kan?kan?kan?

0 ,382 comments: