JOM IKOT

Sunday, April 19, 2009

FROM FIRDAUS A.K,A ALONG

Nama Shukri Salim @ SS ni tidak asing lagi bagi warga STEPO....
Sebenarnyer aq ngan Shuk ni x rapat pon mase form 4.....mmg susah ar nak tengok kitorang ni bertegur-sapa.....men angkat2 kpale jer kalo berselisih.....
mule2 baru nampak dier ni....mmg nampak macam belagak giler,muke pon mcm engkek jer,bak kate bdak2 ni......mmg bengang abis ar aq ngan Shuk ni..(mintak maap ae Shuk....aq tarek balik anggapan aq terhadap ko tu,ko mmg member yg best.....)Tp lepas aq btol2 kenal dgn dier ni.....Rupenyer dier satu kepale dgn aq.....mmg bleh layan ar punyer kpale dier ni....Dier ni seorang yg happy go lucky,baik,funny,sempoi,stylo,freindly & so on....kalo nak list kan satu-satu mmg banyak yg best pasal dier ni....tp mmg btol ar....kepale mamat ni mmg masok air cket....aq suke kwn ngan dier....mmg pecah perot ar kalo port ngan dier ni....mmg best.....tp berhati-hatilah dgn insan yg bernama Shukri Salim ni jangan sesekali test power nak reject atau menganjing beliau......bahawasanya akibat yg, akan anda perolehi drpd beliau amatlah pedih sehingga menusuk ke kalbu dan boleh membengkekkan hati anda....oleh itu berwaspadalah.......hahaha.......kalo nak cerite pasal dier satu persatu mmg byk....bleh buat novel.....walaupon aq baru kanal dier ni 2 taon.....Aq ngan Shuk ni byk persamaaan......nak tau aper???salah satu ialah bentuk fizikal.....jgn marah ae Shuk..kite same.....hahaha.....lagi?????kampong(umah atok & nenek) kitorang pon same iaitu di Felda Air Tawar 1,Kota Tinggi,Johor....dier x bley lari jaoh nyer dari aq......tiap taon mesti jumpe punyer,mase ari raye ar....bile lg arn????pendek kate mmg best ar kawan ngan dier ni.....Bro lu jgn lupe member ae......kalo nak kawen nanti jangan lupe jempot gua......hahaha......Lu mmg best Bro....Challow.....

0 ,382 comments: