JOM IKOT

Tuesday, April 21, 2009

FROM FIEZA

em what about syukri salim that i can say...
em syukri...aku mule kenal die mase aku sekolah agama darjah 3...
mase 2 die jadi ketua kelas.aku jadi penolong die...as u know that time we ar only small kids n agak2 bangang2 ar...hehe..em walaupun kitowg ne satu kelas n jadi satu organisasi tapi ktowg ne jarang2 sekali nak berbual ar..em si syukri muke die kerek cikit..takot aku nak tegur...hehe..tahun berganti tahun we all tetap satu kelas n masih tak berbual ar..tapi mase aku from3 boleh pulak same tuisyen ngan si syuk nie..terkejut beruk aku mase msuk kelas tuisyen n tengok muke die ngan si al-hafiz..emm...start dari situ baru ar aku kire rapat gak ar ngan si terune syukri salim nie..em biler dh kenal die nie kire bole ckp die ne seorang yg kelako gak ar,,tapi kenkadang perkataan yang dikeluarkan bole membakar dada jugak lar..bab pada aku mulut die nie leh tahan lezer gak ar..hehe..syuk jgn mare ye.....em tapi aku respect kat die nie coz die x penah lupe kawan..ye ar walaupun hampir 2 tahun x jmp tapi die masih engat kat aku..hehe..

0 ,382 comments: