JOM IKOT

Wednesday, April 8, 2009

CHARACTER BUILDING CLASS

Kat plkn pon ader class gak..aku klas CB5..tp kelas nieh mcm tadika skit sbb dier nak membina karakter kite mcm kerjasama,tanggungjawab and so on lah.. kat sini lah aku mule kenal orang.. dapat ramai kawan and dalam kelas nieh die ader bagi kpade beberape kumpulan and namakan kumpulan tuh.. aku punye kumpulan name BUNGA RAYA, ahli2nye ida,yan,atikah,lam,aku,Daniel,jarrald,hakim,haziq,su chie.. kumpulan nieh mule2 senyap jerk.. aku pon naek bosan and aku tanye la sorang2 ape name and dok mane.. then aku try nak sesuaikan diri ngan dorang.. team nieh memang best sbb sume sporting x bleh blah..perh!! ida da best, yan senyum menawan, atikah yang suke senyum, lam penghuluwati,Daniel mr bean cartoon,jarrald hutang aku, hakim pendiam, haziq skater, su chie yang chubby dan pemalu
korang memang best la weh!!!

0 ,382 comments: