JOM IKOT

Wednesday, April 8, 2009

KOMPENI BRAVO!!



Ape yang aku boleh cakap pasal kompeni bravo nieh mule2 jerk aku masok nampak mcm sume budak teging2,dah lame pas aku kenal dorang sebenarnye ok jerk x kire lah cine ke India kecikgu kompeni kitorang nieh memang x bleh blah sbb kadang2 mcm poyo and so on lah kan… cikgu kitorang neh ader trademark.. “POTONG TANGAN!!!” so kitorang punye tepuk bravo pon follow trademark die lah…sbb xder idea.. kompeni kitorang jadik KOMPENI TERBAIK KESULURUHAN KUMP1/SIRI 6 2009..
Yang wira jd JOHAN KAWAD ANTARA KOMPENI..yang sukan2 tuh ader la gak menang.. but tuh point x byk..yang byk mase kawad jerk..hahaha.. ermmm… bravo kem desaru support alpha,kire mcm alpha versus ngan Charlie..so bravo support alpha..delta support Charlie..tp bile Charlie versus delta..bravo support Charlie..kapla hamba dah kusot jerk!! Aku x kesah pon.sume aku support..sbb kite kan 1 kem.. wirawati bravo mcm ader buat geng skit..name geng tuh “BRAPAT”..aku tau name nieh sbb aku tgk mespes fiza bravo so terserlah lah name tuh kat page dier kan..hahak.. dorang memang rapat tp x lah Ramai 1 kompeni.. lbih kurang 9 orang je kot..ntah lah aku pon x kire.. haha!!! Bravo nieh jenis keras kapla skit sbb byk cikgu wanted bravo,haha.. tp x berubah2 gak..yang aku klaka nyer..nak masok padang kawad nak lawan antara kompeni sempat berlatih jap..haha!! tp aku rase memang best lah dpt kompeni bravo nieh..mule2 tuh rase mcm sunyi jerk sbb member aku ramai dapat alpha.. aku bawak diri lah sorang2 kan…

1 ,382 comments:

Anonymous said...

ceh..
ade trtggl lg 1 geng w'wati la..
chempoi..
ktowg tlh bkrjasma ngn brapat..
jd la we'r brapat chempoi..
ade baju tu..
hehe..