JOM IKOT

Wednesday, April 8, 2009

AKTIVITI PETANG YANG PERH!!!


Petang nieh sebenarnye mase ntok tido tp kat sane xder nye dapat tido petang2 nieh..Kitorang akan ade mcm sesi pertolongan cemas,latihan kawad,kayak,postman walk,flying fox,(xtau arh btol ke x)… ikot kompeni arh..ermm..kayak memang best tapi aku x sempat nak buat rakit sebab x sempat..aku nyirap btol, start 2.30 tp abis pkol 4..aku tanye budak kem lain dorang slalu start awal and abis dalam pkol 6 pkol 7 sebab nak bagi sume rase… aku bengang btol ngan kem aku nieh…. Isk!!! Yang flying fox nieh lagi arh!! X dapat rase langsung..ramai plak tuh..sape x bengang arnn…kem laen sume bleh jerk buat sampai maghrib..aku cume sempat buat postman walk jerk..yang x tau postman walk nieh die sebenarnye jalan atas tali tinggi lima meter la jugak kan.. aku pon tataw brape tinggi die..

0 ,382 comments: